Artister & Företag

 

Är du artist eller ett företag behov av våra tjänster?

Nedan kan du läsa mer om vad vi gör för våra klienter och partners. Vill du trycka egna tröjor, gå direkt till print.merchworld.se.


Kontaktpersoner

Anna Lanhage - Försäljning

E-mail: anna@merchworld.se
Telefon: +46 (0) 735 - 27 33 57


DESIGN & TRYCK

- Screenprinting mania since 2005

Merchworld har sedan 2005 levererat merchandise till artister, klädmärken och olika företag. Vi lägger stor stolthet i vårt hantverk. Vi gör alla tryck i vårt eget screentryckeri i Vänersborg. Vårt mål är att sprida "the t-shirt love" till så många som möjligt. Att alltid ha de bästa produkterna och de snyggaste trycken. Vi hjälper dig även att ta fram och förbereda din design för screentryck. Hoppas det finns något vi kan göra för dig:

» Be om offert
» Kolla in våra produkter & priser
» Prenumerera på vårt magnifika nyhetsbrev för företag och artister
» Kolla in några av våra kunder

 

LAGER & DISTRIBUTION

- Säkra leveranser vart du än är

Vi kan hjälpa till med att koordinera utskick under turné eller till butik (tredjepartslogistik). Vi sköter även lagerhållning samt in- och utleveranser. Vi samarbetar med Posten Logistik för att garantera säkra leveranser till Europa och övriga världen.

 

NÄTBUTIK

- Vi sköter din officiella nätbutik

Vi fixar allt från foto av dina produkter, lagerhållning, betalning, orderhantering till kundtjänst. Vår nätbutik för officiell merchandise finns på Merchworld.se.

 

DIGITAL

- Utveckla din närvaro online

Konsultera oss hur ni kan lägga upp en strategi online för ditt band eller företag. Det gäller allt från er hemsida till social media.